Infantil A
SCD Pastoriza - 1
Obrero "B" - 8

Penúltimo partido da temporada no que recibimos o Obrero, contra o que empatáramos na primeira volta. Presentámonos con hasta 6 alevíns na convocatoria, ante o sexto clasificado da liga, físicamente superior, dia de calor excesivo, fixo que o resultado fose un pouco abultado. Primeiros 15 minutos malos con moitos erros en pases e na saída de balón, que fixo que o rival se puxese 0-3, a pesar de este contratempo, seguiremos insistindo. A partir de ahí nos meteríamos no partido con 3 ocasións diante do porteiro nas botas de Derek e Ruly, pero non sería o día das boas definicións. A volta do descanso nunha contra nos animamos con ese 1-4 pero o cansancio polo calor e a superioridad física do rival desencadenou no resultado de 1-8. A seguir entrenando e forza Pastoriza.