Alevín C femenino
SAN TIRSO - 6
ALEVÍN C SCD PASTORIZA - 4

Alevin C

O pasado venres fomos a xogar contra o San Tirso no seu campo, un partido que pintaba complicado dende o principo.

O partido comezou cos xogadores do San Tirso moi enchufados conseguindo un gol case nos primeiros minutos que lles axudou a levar o peso dos partidos nos primeiros minutos. Os nosos rapaces tiveron moi boas xogadas pero faltaballes un pouco de ganas para igual a forza coa que saliu o equipo rival.

Na segunda parte cambiou moito a historia, os nosos rapaces saliron con moitas ganas dando a enteder o equipo contrario que iban dar guerra conseguindo meter un par de goles que nos acercarian no marcador.

Por desgracia o partido acabou 6-4 a favor do San Tirso pero non reflexou o esforzo dos nosos rapaces.

11 ideal: Brais, delantero