Juvenil
SP. Meicende - 1
SCD Pastoriza - 4

¡Compartelo en las redes sociales!

O pasado sábado os xuvenís disputaron o partido máis importante do que vai de liga contra o Meicende. Era un partido que se vivía, xa antes de comenzar, con tensión, dado que os rapaces son amigos e coñecidos.

O partido comezou cun gol temprano do Meicende, que desde o primero balón implantaron o seu xogo para o partido, balóns largos buscando os tres de arriba. Xa cun gol nas espaldas os nodos rapaces viñéronse arriba para procurar buscar o empate que chegou da man de José.

Xa na segunda parte o Meicende foi perdendo forza con excasas chegadas a porta. Sen embargo a cada minuto que pasaba eran máis claras e máis peligrosas as chegadas a porta pola nosa parte conseguindo meter dous goles, por parte de Joel, en duas xogadas a balón parado e un gol por parte de Diego nun centro-chut que entrou por toda a escuadra o cal sería o último gol do encuentro quedando o resultado 1 - 4 a favor noso.

Foi un gran partido que veu moi ben para o equipo, xa que, moralmente foi unha grandísima victoria dado que era un derbi e ademáis aproximanos a un Meicende que fuxian do resto dos equipos rompendo así a sua racha de partidos ganados.