Infantil A
SCD Pastoriza - 5
Órdenes - 1

¡Compartelo en las redes sociales!

Séptima victoria da temporada nun partido no que recibimos o penúltimo clasificado da liga e no que nos presentamos con 4 alevíns na convocatoria, destacando a un gran Lucas no medio e a Bruno na banda. Primeiro tempo de dominio absoluto por parte dos rapaces, sacando o balón xogado e convinando moito no medio. Pronto nos poñíamos por diante no marcador, minuto 5. Os rapaces o seguían intentando e o descanso chegaríamos con un 2-0. Segundo tempo no que a agriesividad do rival e os malos modos faría que o dominio dos rapaces e bo xogo brillara pola sua ausencia, a pesar de eso, 3 goles mais subirían o marcador levando unha alegria despois da dura derrota da semana pasada. Felicitar os rapaces polo bo partido, e especial os alevíns, partidos así competidos pouco a pouco faránse mellor xogadores. Goles dous de Derek(25), dous de Pablo(12) e Manu(12), a seguir adestrando e Forza pastoriza.