Infantil A
Obrero "B" - 1
SCD Pastoriza - 1

Partido igualado, no que puidemos gañar, puidemos perder pero que o resultado foi o máis xusto, un empate, e no que nada se lles pode reprochar os rapaces porque a actitude foi de 10. Primeiro tempo no que o equipo salía moi ben desde atrás con boas combinacións e bos movementos no medio con Manu e Brais, o cal lle fixeron un penalti que o árbitro non se atreviu a sinalar, asique o resultado sería de 0-0 o descanso. No vestuario nos animamos para saír metidos no partido (sin empanadas ), e vaia si saimos, apretando saída de balón do equipo rival e no que nos poñiamos por diante cun gol de Junior. O rival veuse arriba e creounos varias ocasións que un gran Alex en portería evitaría. Pero un despiste nunha falta en medio campo fixo que o rival a falta de 5 minutos nunha contra empataría. Pero non nos rendimos, coma ten que ser, e Manu tivo a ultima ocasión do partido nunha vaselina que se foi por fora e ahí rematou o partido. Noraboa polo esforzo, a seguir adestrando para seguir mellorando e Forza Pastoriza.