Infantil A
SCD Pastoriza - 4
Rayo Sadense - 6

Último partido do 2018 ante un rival dun nivel similar a nos. Sempre intentando xogar por abaixo e insistindo en sair co balón desde atrás, nesta situación os rapaces están mais cómodos. Gracias a eso chegaría o primeiro gol do Alevín Hugo, que suma o seu segundo gol en dous partidos na nosa categoría, pero hai un rival que tamén xoga e ten bos xogadores e empataría o partido nunha contra. Antes do descanso volveríamos a poñernos por diante. No vestuario nos animamos e falamos para que non tivéramos a empanada dos 10 minutos habituais, pero a empanada volvíu e o rival púxose 2-4, ahí volvimos a meternos no partido entrando moi ben por banda dereita con Manu e con 2 goles máis de Derek ( que xa suma 14, e está completando unha gran temporada) que nos metería outra vez no partido. Houbo máis ocasións, pero erros defensivos fixeron que o partido se nos escapase. Volvemos o ano que ven, con ganas e ilusión de seguir competindo. Boas Festas e Forza Pastoriza!!!