Benjamín B
Brexo Lema -
SCD Pastoriza "B" -

¡Compartelo en las redes sociales!

Este sábado visitamos o campo do Breixo Lema na volta da liguilla. O partido foi moi igualado con moitas ocasions para os dous equipos. O encontró comezou cos nosos nenos algo perdidos polo cambio con algún que outro fallo na colocación e algunha decisión mal tomada que provocou que na primeira parte encaixaramos un 3-0 que nos marcaría para todo o partido.

Xa na segunda parte, con máis ganas e algo máis centrados no partido, os nosos nenos comenzaron a combinar e a empezar a crear xogo que acabou creando un penalti que marcaría Joel Fernández para lograr o noso primeiro gol. En cuestión de minutos e da man de Hugo Blanco, marcariamos o último gol co remataría o partido. Un 3-2 que por desgracia non acabau nun empate por falta de acerto de cara a porteria.