Infantil A
SCD Pastoriza - 6
Santa Cruz - 6

Novo partido e terceiro empate da temporada ante un rival que na ida se lle ganou. Saíndo con un 4-1-4-1 o primeiro tempo os rapaces fixeron un gran partido, con moita posesión de balón en medio campo entrando moi ben por banda dereita, pero esa posesión non evitaría que o descanso o resultado fose de 2-2, habrá que entrenar moito máis esa defensa de catro. Os primeiros 15 minutos do segundo tempo foron o peor do partido, falta de intensidad, moita separación entre líneas e pouca posesión de balón farían que o rival nos marcase 2 goles, ahí, cunha serie de cambios e cambio de actitud, os rapaces volveron o bo xogo e se puxeron 6-4 a falta de 10 minutos para o final. Pero o cansancio físico, algunhas lesións de xogadores importantes e fallos en defensa faría que o rival empatase o partido. Felicitar a Dani Míguez, Iago Sánchez e Claudia polo bo partido que fixeron xa que non veñen moi a miudo. Goles: Manu 2, Dani, Pablo, Iago Sánchez e Claudia (primeiro gol como xogadora). A seguir adestrando e Forza Pastoriza