Infantil A
SCD Pastoriza - 6
Curtis - 7

Partido que gusta os espectadores pero os que aos entrenamos non nos gusta tanto. Partido no que os dianteiros, ganaronlle as defensas claramente. O mellor, as ganas de competir e de non rendirse para obter un resultado positivo, o peor, as facilidades defensivas que concedimos, e que fai que un non acabe contento. Primer tempo igualado, a gol do equipo contrario respondíamos con outro incluso con remontada, pero eses fallos defensivos farian que chegasemos 3-3 o descanso. Os primeiros 15 minutos do segundo tempo o rival apretou e puxose 3-6, e nese momento os rapaces sacaron carácter para intentar unha remontada, pero lamentablemente non puido ser pero que por ocasións de gol os rapaces merecian. Goles:v2 de Dani, 2 de derek, Junior e o alevín Diego. A entrenar e forza pastoriza.